Maak uw keuze ->

Elektrotechniek / Meterkasten

Het vervangen / vernieuwen van uw meterkast

Als elektrotechnisch installateur zal ik uw meterkast vervangen met inachtneming van de wettelijke voorschriften (nen 1010). Ook voor het aanpassen, uitbreiden of vervangen van uw elektrotechnische installatie (zoals bijplaatsen wandcontactdozen, schakelaars, buiten- binnen- en tuinverlichting) behoort tot de mogelijkheden, wij voorzien u graag van een passend advies voor een installatie op maat.

Wij verkopen alle producten van Eaton

Eaton groepenkasten zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar, zowel 1-fase als 3-fase. Met voldoende werkruimte en breedte voor extra uitbreidingen. Om maximale flexibiliteit te garanderen, worden Eaton groepenkasten geleverd zonder een onderinvoer. Indien de Eaton groepenkast direct boven het meterbord wordt geplaatst, heeft u namelijk geen onderinvoer nodig. Als de hoofdvoeding via de onderkant van de groepenkast wordt ingevoerd, dan plaatst u eenvoudig een los verkrijgbaar buisinvoerstuk.

Type meterkasten

Een Eaton groepenkast is bij Mano Gregoire in verschillende maten en varianten verkrijgbaar. Kies voor een groepenkast die al is voorzien van de gebruikelijke componenten, of voor een lege Eaton groepenkast voor een maximale flexibiliteit. Met Eaton installatieautomaten, aardlekschakelaars, extra groepen en andere componenten maakt u de groepenkast compleet. Alle groepenkasten bij Mano Gregoire voldoen aan de laaste NEN-normen en beschikken over KEMA-KEUR. Heeft u nog vragen over welke groepenkast u nodig heeft, of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op en we helpen u graag op weg.

Eaton groepenkast
1 Fase

Eaton groepenkast
3 Fases

Eaton groepenkast
Leeg

Eaton onderdelen
Schakelaars, groepen & automaten

Bij Mano Gregoire kunt u meterkasten zowel met inststallatie als zonder installatie aanschaffen. Onze meterkasten staan voor kwaliteit en een strakke afwerking.
We streven altijd naar de beste prijs en service! 

Offerte aanvragen?
Offerte aanvragen
Tel: 0637425323