Maak uw keuze ->

Het kopen van een nieuwe CV ketel

Is uw huidige cv-ketel aan vervanging toe? Met een nieuwe Remeha cv-ketel maakt u een juiste keuze. Betaalbaar én kwalitatief. Het merk maakt gebruik van de nieuwste technologieën, waarbij energiebesparing en optimaal comfort centraal staan. En dat allemaal voor een kleine prijs! De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed. De ketels van dit merk zijn wat goedkoper dan andere merken, maar dat is niet te merken aan de prestaties. Met een Remeha ketel kunt u onbezorgd genieten van een verwarmd huis en genoeg warm water.

Wij plaatsen alle type Ketels van Remeha

Het beste product voor uw woning is afhankelijk van vermogen voor de warmte in huis en water. Wij gebruiken hiervoor de CW waarde in combinatie met vermogen. De ketels van Remeha zijn bij ons beschikbaar in elke CW waarde. Wij leveren dan ook ketels tegen aangename All-in prijzen. Wij adviseren u graag in een vrijblijvend schouwgesprek. 

Type Remeha ketels

Remeha biedt verschillende modellen CV ketels. Uiteraard zijn allen van uitstekende kwaliteit. Wel zitten er verschillen in o.a. tapwater en geluidsniveau. 
Onderstaande modellen bieden wij aan:

Remeha Tzerra
De perfecte allrounder

Remeha Avanta
Klein van stuk, groots in prestatie

Remeha Calenta
Slim en duurzaam

Remeha Calora Tower
Overtreffende trap in warmwater

Bij Mano Gregoire kunt u de ketels zowel met inststallatie als zonder installatie aanschaffen. Onze ketels staan voor kwaliteit en een mooie uitstraling.
We streven altijd naar de beste prijs en service! 

Offerte aanvragen?
Offerte aanvragen
Tel: 0637425323